2009. szeptember 16., szerda

ópusztaszeri pásztorkutyás hétvége

Kedves pásztorkutya tartók/tenyésztők/kedvelők!

A IV. Ópusztaszeri Pásztorkutyás Hétvége időpontja 2009. 09. 26.-27. A rendezvény helyszíne immár hagyományosan Ópusztaszer, az Álmos Vezér Kft. Jurta tábora. A hivatalos program, azaz a bírálatok szept. 26.-n zajlanak, ezért kérünk minden részt venni szándékozót, hogy legkésőbb 9.00.-ra érkezzen meg, mivel a kezdés időpontja 9.30. A mozgáspróbával kezdünk, ezt követi a küllemi bírálat, majd az ebéd. A munka/őrző-védő feladatokra du. kerül sor. A pontok összesítése és az eredményhirdetés még szombaton megtörténik, tekintettel azokra, akik csak 1 napot tudnak ott tölteni.
További program a Káj Baráti Kör találkozója, vacsora és azután lehetőség lesz az eredmények megbeszélésére, értékelésére hajnalig/reggelig/másnap…
Bírók: dr Hargitai Gábor vezető bíró
Pettkó Csaba
Tamás Károly
Szállás: 30 főig a tábor területén jurtában, de lehet sátrat hozni, illetve a Szeri Camping és az Erdei Vendégház további 2 alternatíva.
http://www.eurocampings.hu/hu/eur%F3pa/magyarorszag/csongrad/szeri-kemping-104572/
http://www.belfoldiutazas.hu/magyar/sz/opusztaszer/opusztaszeri-erdei-vendeghaz-210526
http://www.opusztaszer.hu/

Étkezés: meleg ebédet és vacsorát szombaton a Klub biztosít (bográcsban főzünk,tányért,kanalt hozzatok), innivalót és sós/édes ezt-azt vagy gyümölcsöt kérjük mindenki hozzon.
Ott alvóknak vasárnap reggeli!
Részvételi díj: Karakán Klub tagoknak 1000 huf / fő, nem tagoknak 1500 huf / fő
A győztes és részfeladatokban győztes kutyák díjazásra kerülnek.

A KARAKAN Klub tenyésszemleként is elfogadja a próba teljesítését,( amennyiben a kutyának standard szerinti kizáró hibája nincs) de aki ezzel élni kíván azt szintén előre kell jelezze és természetesen,annak a díja a MEOE által meghatározott 5000 HUF.
Legkésőbb Szeptember 12-ig lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon vagy email címen:
Schütz Sarolta Tel.: O6-2O-8O3-1O85, ahal@tvnetwork.hu

Nincsenek megjegyzések:

Facebook adatlapom

Összes oldalmegjelenítés